Annika Elgeskog

Annika Elgeskog

Jag som kommer att hjälpa DIG att bli en stjärna på Instagram!

profil 1 Jag heter Annika Elgeskog och det är jag som nyligen har startat detta företag. I maj 2016 firar Svenska Web Voice 2 år men min tid som entreprenör firar betydligt fler år. Min morfars farfar var grossist till knallarna i runt Borås, min morfar och mormor hade   en charketurifabrik. Min farfar och farmor hade ett jord- och skogs-bruk. Pappa hade ett åkeri. Jag är alltså född och uppvuxen i en familj av småföretagare och entreprenörer. Jag har själv drivit verksamhet som familjehem med upp till 9 barn och ungdomar samtidigt i mitt hem. Jag har startat ett åkeri tillsammans med min bror, Jonika i Göteborg AB och jag har hjälpt en av mina ungdomar att starta ett Bilrekond-firma. De anställningar jag har har haft har nästan alla varit hos små privata företagare.

Podcast

I denna Podcast kan du höra mig berätta om mitt liv som företagare och varför jag vill hjälpa småföretagare att synas på Instagram. Jag blir intervjuad av Anna Åberg, grundare av Noffice.

 

Varför hjälpa småföretagare med Instagram och Webbseminarium?

För det första älskar jag internet och allt det har fört med sig. Redan i slutet av 1990-talet var jag aktiv på internet i olika forum. Jag följde jordenrunt-seglare via deras hemsidor och jag fick vänner över hela jordklotet. I dag är jag en storkonsument av bloggar. Jag följer mellan 50 – 100 olika bloggar och lär mig nya saker varje dag! Jag följer med på fotopromenader arrangerade av Instagram-entusiaster. Jag drömmer om att få kalla mig en digital nomad och ha internet och webben som mitt arbete. För det andra har jag stor erfarenhet av att småföretagare känner sig stressade över att behöva splittra sin tid på fler och fler saker. Det kommer ständig nya saker i den digitala världen som småföretagare bör förhålla sig till. Jag har stor förståelse för att det inte finns tid till att hänga med och vara aktiv på Facebook, Instagram och kanske en företagsblogg som en tidigare anställd startade i all välmening. För det tredje är jag duktig på att skapa kontakter och att nätverka. Jag är kreativ och har ett ständig behov av att uttrycka mig i både bild och skrift. Alla egenskaper som är nödvändiga för att kunna hjälpa DIG med att nå fler kunder.