Dag 9 #blogg100

Jag kommer att då och då blogga några rader om hur mitt liv som entreprenör och företagare ser ut. Jag gör det för att du skall få en inblick i min vardag och för att jag vet att det är bra att då och då reflektera från tangentbordet för min egen skull.

Denna vecka har jag och min kollega/samarbetspartner; Kristoffer jobbat väldigt fokuserat med vår nya produkt och tjänst för frisörer och frisörsalonger. Vi hade satt fredagen den 10 mars som det datum när allt skall vara klart för lansering. Vi är i mål och det känns så ofantligt skönt. I morgon när jag vaknar tänker jag börja att ringa runt till så många salonger jag orkar och hinner. Jag tänker arbeta som jag gjorde för länge sedan innan internet fanns. Jag tänker ringa och be att få skicka en information om produkten/tjänsten och samtidigt boka tid nästa vecka när jag kan ringa tillbaka. Traditionell säljteknik! Vi kommer självklart att även köra kampanjer via Facebook och Instagram men först vill jag testa att sälja som jag en gång lärt mig. Jag längtar att höra vad frisörerna säger och tänker kring hur de marknadsför sig. Genom dessa samtal kommer jag att veta hur jag bäst kan hjälpa till. Jag vet ju att tiden aldrig vill räcka till för småföretagare och med vår nya produkt/tjänst kommer vi att kunna minska stressen med att hinna med att uppdatera på sociala medier.

Är du frisör eller känner någon frisör så hör av dig så berättar jag mer!

Nu måste jag hoppa i säng!

God natt / Annika