3 + 3 = 100 Instagram för företagare 2.0

Har du kört fast?

Ny tjänst för dig som redan finns med ditt företag på Instagram men upplever att du kört fast. Du kanske till och med tvivlar på att Instagram är något för dig och ditt företag. Visst får du en och annan ny följare men är det verkligen din idealföljare? Instagram gör ständiga uppdateringar och du hinner knappt lära dig den ena innan det är dags för nästa.
Mina kunder hör av sig till mig med dessa och liknande funderingar. De undrar om det är någon vits att fortsätta? Jag svarar att de i 99 fall av 100 absolut behöver finnas kvar på Instagram. Instagram är den plattform som växer så det knakar och i dag satsar Instagram helt och fullt på att göra platformen så företagsvänlig som möjligt. Snart kommer det att komma en köpknapp inne i Instagram ( de testas i alla fall i detta nu mars 2017).

Det som behövs är en nystart! Titta över vad som går bra och utveckla detta, Ta bort det som inte fungerar. Rensa bland dina följare och de som följer dig. Nya hashtag och en ordentligen genomgång av ditt tema och din bildstrategi. En uppdatering till Instagram 2.0

Jag hjälper dig!

Tre timmar via webben.

Dessa tre timmar använder vi till att kartlägga, sätta upp mål och skapa strategier. Jag skapar de gudier ( enkla steg för steg gudier) och dokument (scheman, bildförslag mm) du behöver skräddarsytt för din business. Du använder mellantiden till att arbeta med de uppgifter som vi tillsammans tycker är nödvändiga för att du skall uppdatera ditt Instagramkonto. Vi bokar dessa tre timmar utefter dina önskemål.

Tre timmar via mejl eller chatt. 

Du får tre hela timmar till ditt förfogande av mig att svara på alla frågor som dyker upp under arbetets gång. Du skriver dina frågor via mejl eller chatt och jag lovar att svara så fort jag kan (alltid inom ett dygn)

100 nya följare eller 100 nya följare på din epost-lista eller 100 nya… 

Du bestämmer vad du vill uppnå med din uppdatering och jag lovar att ta dig dit förutsatt att du gör vad vi bestämt att du behöver göra.
.

Paketet kostar  endast 1995 kr (exk moms) . Detta pris gäller under april månad. 

Normalpris  4500 kr. (ekl moms)

Reservera din plats HÄR. Det finns endast 10 platser till detta erbjudande.

Jag ser fram emot att få arbeta med dig #lycklig!

Annika Elgeskog